contact@mutatlatara.ro

Aici, la țară, fiecare zi e frumoasă!

Aici, la țară, fiecare zi e frumoasă!

Aici, la țară, fiecare zi e frumoasă!
Am zile pline, ba cu musafiri, ba cu muncă multă, ba e nevoie să stau ore întregi la calculator, ba ceva se întâmplă. Nu am bani destui pentru toate proiectele la care visez, dar știu că le voi îndeplini oricum. Nu am timp suficient pentru toți cei care îmi trimit mesaje, dar în cele din urmă le răspund. Nu reușesc de fiecare dată să termin la timp tot ceea ce îmi propun, dar nu las lucrurile împortante nefăcute. Nu am cum să merg în toate locurile unde sunt invitat în vizită, ori să-i primesc pe toți cei care doresc să vină aici, dar până la urmă tot ne întâlnim.
Partea frumosă e că orice formă stres aici se anulează prin udatul plantelor din solar, prin tunsul copacilor, prin joaca cu câinii, prin curățatul grădinii, prin zăritul apusului, printr-o plimbare în pădure sau prin dat târcoale la cotețul găinilor în căutare de ouă. Uneori, când văd câte mesaje sau emailuri am pe calculator, citesc câteva, îl închid și îmi fac de lucru prin grădină. Apoi revin relaxat și îmi văd de treabă mai departe.
Dacă mă uit înapoi cu doi ani de zile, realizez că nu a fost frumos în general, ci că fiecare zi, aici, a fost, cu de toate, frumoasă! Aș vrea să nu fie noapte, de asta tare mă bucur când deschid ochii dimineața, că -ncepe o nouă zi la țară! Prea fain!

Scroll Up