contact@mutatlatara.ro

Clacă la Ghindari, Mureș

Clacă la Ghindari, Mureș

„Nu voiam să vin. Credeam că ceilalți se cunosc foarte bine, iar eu aș fi fost cumva străină. Apoi m-am întrebat ce să fac în weekend acasă: să mă gândesc la cum ar fi fost sau ce-or face ei acolo? Merg și fie cum o fi!” – spunea cineva care mai apoi s-a bucurat de faptul că nimeni nu e singur între noi!

Unii am ajuns vineri seara la Tudor, la Ghindari, alții au venit sâmbătă, 12 octombrie 2019. La început nu știam cum îi cheamă pe toți sau care eram acolo, dar am prins forță din bucuria de a pune umărul împreună pentru a construi.

Prietenia de care cu toții avem nevoie și apartenența la grupul din care sunt foarte mândru să fac parte, ne-au adus momente tare frumoase. Muncind, da, muncind, … mai că ne ciocneam cu roabele pline de pământ, spre seară. A fost acolo mai mult decât energie. A fost un râu de oameni veniți din izvoarele lor, de la sute de kilometri. Am devenit râu. A fost minunat! Nu ne venea să credem ce faini suntem împreună! Deși n-am terminat casa lui Tudor, pentru că acei saci nu sunt chiar atât de simplu de umplut și clădit pe cum credeam, am înțeles că n-am construit doar ziduri, ci, mai mult decât atât, am clădit prietenie și încredere!
Încredere că putem face mult mai mult, și nu doar prin muncă fizică, pentru cei care doresc să se mute la țară. Acesta a fost doar începutul trecerii noastre din online în viața reală și vom fi tot mai mulți, pentru că ceea ce facem e curat și adevărat.

Nu pot să vă explic câtă lumină a fost acolo între noi, dar veți veni altădată și cei care n-ați putut veni acum, și veți simți și voi ce am simțit noi 🙂
Am primit tort de ziua mea! A fost o surpriză foarte mare. Eram la masă, pe final, iar dintr-o dată toți au început să cânte „Mulți ani trăiască”. Am avut emoții!
Seara, la foc, am povestit fiecare dintre noi impresii despre ceea ce am trăit, planuri, idei, experiențe… ținând în mână, pe rând, o bidinea, care „ne dădea cuvântul”.
Mergem înainte cu și mai multă forță!
Va îmbratisez Oameni, și vă mulțumesc pentru ceea ce sunteți, pentru ceea ce suntem împreună!

”Prietenia la nevoie se cunoaste
și atât cât oameni se vor naște
…va dăinui!”
Cromatic – Prietenia

Scroll Up