contact@mutatlatara.ro

POVESTEA MEA

povestea mea, povestea ta, povestea noastră…

Nu mai suntem singuri, ci împreună, la țară! Iată mai jos câteva dintre poveștile unora dintre noi:

Andy Hertz

Prin vorbe, prin atitudine, prin învățare, prin muncă, prin comunicare, prietenie și încredere, PUTEM VALORIZA SATUL ROMÂNESC, MUNCA OAMENILOR DE LA SAT, OAMENII DE LA SAT, PRODUSELE… de fapt PUTEM VALORIZA ÎMPREUNĂ ROMÂNIA!

Aurelian Mihai

Eu sunt Aurelian Mihai, un orăşean devenit ţăran la 38 de ani. M-am născut în Piatra Neamţ şi până acum am colindat lumea. Astăzi vă scriu din Munţii Maramureşului, din localitatea Petrova, locul care mi-a devenit casă şi în care am redescoperit ce-nseamnă răgazul.

Claudia Rațiu

Povestea noastră începe cu un vis. Visul de a avea o căsuța, de a evada din bloc, din aglomerația orașului. Ca orice tânăra familie, viață noastră se derula parcă după un tipic. Mergeam la slujbă, gândul era la copilul de la creșă, de la grădiniță, de la școală.

Cristi Pascal

Nu am fugit niciodată de oraș. Orașul are farmecul lui. Eu am fugit SPRE CEVA. Am fugit spre Natură.
Mi-am petrecut toate vacanțele copilăriei la bunici. Acolo am trăit bucuria alergatului desculț prin iarbă și pământul de pe drum, acolo am […]

Cristi și Maria

Suntem Cristi și Maria și locuim din 2014 în satul Ohaba-Sibișel, județul Hunedoara. Suntem amândoi din Craiova și înainte să ne mutăm la țara eram cuprinși de normalitatea orașului.

Răzvan Supuran

Salut! Sunt Răzvan. Am 42 de ani. Am studiat filosofia, am fost jurnalist la o televiziune națională și practic un meșteșug care dispare. De patru ani trăiesc la țară. Sunt onorat să vă arăt o zi din viața mea trecută și vă spun câte ceva din cea prezentă:

Ovidiu-Dan Paius

M-am născut unde mi-am dorit: la țară. Nu mi-aș fi dorit niciodată să mă fi născut altundeva. Am auzit că există găini și la oraș , care trăiesc înghesuite, de multe ori în cuști mici în spatele unor blocuri, sau, Doamne ferește, mai rău, în ferme de pui.

Andra și Adrian

Noi suntem Andra și Adrian, cu început de poveste în vârf de deal, aflat în satul Cerbureni, la distanță de 8 km de Curtea de Argeș, unde se află și regii, ceea ce ne înnobilează.
Am căutat un teren visat timp de 2 ani, pentru că doream să fie ultimul pe uliță și cu măcar 2 laturi de pădure. 

APARIȚII media

Adevarul.ro

ROMÂNUL CARE A LĂSAT LONDRA PENTRU O VIAȚĂ LINIȘTITĂ ÎNTR-UN SAT DE MUNTE DIN APUSENI

”Nevoia te învaţă. Eu acum trei ani habar nu aveam despre sobe, dar trei mi le-am făcut singur. Nu ştiam despre izvor, despre cum se captează apa, despre fose septice. Nu ştiam nimic. Acum pot să-ţi zic eu cum să ţi le construieşti”, spune Andy.

Citește articolul

Fabrika de Case

AVENTURA TÂNĂRULUI CARE ȘI-A DESCOPERIT FERICIREA ÎNTR-UN CĂTUN DIN INIMA MUNȚILOR

Dacă l-ai fi întrebat acum câțiva ani, când încerca să-și construiască o carieră în Londra, unde se vede în viitorul apropiat, cel mai probabil nu ți-ar fi spus că se visează undeva în creierii munților, într-un cătun retras cu 25 – 30 de gospodării, experimentând cultivarea legumelor la solar și reparațiile, pe cont propriu, la o casă dărăpănată de lemn.

Citește articolul

Lumea Satului

A LĂSAT ÎN URMĂ LONDRA PENTRU UN CĂTUN DIN APUSENI


Andy este un tânăr de 34 de ani, născut în Săvârșin, la limita dintre oraș și sat, într-o gospodărie mică, cu o pisică și un câine, iar povestea lui este excepțională prin faptul că a avut puterea de a renunța la toate promisiunile lumii civilizate.

Citește articolul

elitaromaniei.ro

ANDY HERTZ, ROMÂNUL CARE A DAT LONDRA PENTRU LINIȘTEA VIEȚII LA ȚARĂ

Andy Hertz are studii tehnice, a fost manager, este autor a mai multe titluri și a construit o comunitate de români, mutați la țară. Cu siguranță este una din figurile cele mai interesante despre care am scris. Nu seamănă cu nimeni, este spontan și crede că visurile se pot realiza dacă îți dai voie să îndrăznești.

Citește articolul
Scroll Up