contact@mutatlatara.ro

Scandal intern!

Scandal intern!

Scandal intern!
Astăzi dimineață a fost descoperită o teribilă crimă în gospodărie. Monstruoasa pățanie a constat în uciderea cu sânge rece a unei găini, dar și răpirea trupului ei, cel mai probabil de către o vulpe, la adăpostul întunericului.
Scroafele din linia 1 de apărare a cetății au dormit în post, după ce au depus jurământul de a păzi găinile cu prețul vieții, iar faptul petrecut nu le poate face decât fie complice cu criminalul, fie călcătoare de jurământ și nepăsătoare.
Curtea a decis astăzi condamnare definitivă și fără drept de apel, de a păzi pentru tot restul vieții cotețul găinilor, prin rotație, în lanț sau țarc, pe schimburi de câte 12 sau 24 de ore. Prima la executare va fi Alba, în vârstă de 2 ani de zile, pentru că i s-a adus și o altă condamnare cu suspendare pentru sărirea gardului de la grădină, în ziua de ieri, și distrugerea fără ezitarea a straturilor de ceapă. În urma cercetărilor s-a constatat că nu consumase alcool, deci era conștientă de acțiunile ei. A doua la executare va fi Mara (3 ani), pentru că a fost găsită dormind cel mai aproape de cotețul găinilor, sub căsuță, la aproximativ 30 de metri de locul crimei. Nera, în vârstă de 1 an, dar majoră, declară că nu înțelege cum s-a întâmplat o asemenea nenorocire. Mai spune că nu a auzit nimic și nu este vinovată, că probabil găina și-a rupt singură câteva pene ca să pară crimă și a plecat de bună voie cu vreun cocoș, dar acestă declarație fară argumente nu l-a înduplecat pe judecător. Celelalte două nu vor să facă declarații.
Vecinii se arată foarte îngrijorați de faptul că nemilosul criminal a scăpat fără urmă și umblă liber în zonă.
Scroll Up