contact@mutatlatara.ro

SUSȚINEM

Susținem cu mândrie, drag și bucurie:

oamenii care iubesc oamenii (în special copiii și bătrânii), oamenii care iubesc natura și animalele, oamenii care construiesc o lume mai bună, oamenii care își dedică ani mulți sau întreaga existență pentru a face viața altora mai bună!

Sigur că unii dintre ei au nevoie de susținere financiară sau de ajutor sub diverse forme, alții dezvoltă activități contra cost (pentru că dacă toți ar munci pentru mulți ani în mod gratuit, nu ar putea să-și asigure traiul), dar suntem convinși că activitățile, acțiunile și ideile prezentate mai jos s-au născut în inimi mari și curate, din dorința de a face bine. Vă încurajăm să luați parte la ceea ce fac ei, să vă alăturați proiectelelor lor sau să-i susțineți așa cum credeți de cuviință.

Îi prezentăm aici, dar aceștia nu sunt toți. Vom afișa mai mulți cu timpul, pe cum îi vom cunoaște.

PROIECTE pentru oameni și natură

Asociația ”Acasă în Banat”

Povestea Asociației Acasă în Banat începe de la o casă veche din lemn, construită în anul 1850, în satul Valeapai, Caraș Severin. Când, după aproape 170 de ani, căsuța asta mica a ajuns pe mâinile unor timișoreni înarmați cu mult entuziasm, totul s-a schimbat.

Asociația ”Free Miorița”

Asociația Free Mioriţa continuă campania „Lumină pentru România”, prin care descoperim și iluminăm, la propriu, familii care trăiesc în gospodării izolate sau mai greu accesibile, neracordate la rețeaua electrică și fără posibilitatea de a se racorda la rețea.

PROIECTE pentru copii

Asociația ”Școala Trimitoare”

Copil fiind, păduri nu cutreieram. Crescând într-un oraș mare, fără rude la țară, pot spune că mi-au lipsit până târziu informații despre cum se transformă natura (în mod real, nu pe planșe la grădiniță) și de unde provine mâncarea de pe masă sau cum a ajuns aceasta la mine; cu atât mai puțin am putut observa sau imita o muncă fizică, ce îți aduce satisfacția unei realizări vizibile imediat.

Scroll Up