contact@mutatlatara.ro

TERMENI ȘI CONDIȚII

 

www.mutatlatara.ro este o platformă informatică on-line care facilitează contactul între cei care produc bunuri sau oferă servicii (gospodării, mici producători de la țară, persoane fizice sau juridice) și cei care doresc să achiziționeze bunurile sau serviciile oferite de aceștia. www.mutatlatara.ro facilitează contactul între utilizatori în vederea stabilirii de conexiuni diverse, care să vină în special în ajutorul celor care trăiesc la țară, care doresc să se mute la țară sau cei care doresc să cunoască mai multe despre viața la țară, ori să ia parte la diverse activități, evenimente, ateliere, etc. Mai mult, această platformă este menită să creeze în jurul ei comuniuni economice puternice și sustenabile, să încurajeze producția autohtonă și schimburile comerciale între actorii locali, să contribuie la dezvoltarea turismului rural și implicit a întregii regiuni de implementare. Utilizând www.mutatlatara.ro:

– Ajutăm micii producători locali să devină mai vizibili în mediul online.

– Încurajăm producția de produse autohtone.

– Contribuim la păstrarea meșteșugurilor și tradițiilor.

– Încurajăm legăturile noi și puternice dintre utilizatori, la nivel local, regional sau național, ce țin de mediul rural.

Prin utilizarea acestui Site (Website), www.mutatlatara.ro, și subdomeniile lui (www.prieteni.mutatlatara.ro , etc.), denumite in continuare www.mutatlatara.ro, mutatlatara.ro, website sau site, sunteți de acord cu toate aceste condiții de utilizare: Accesul și utilizarea acestui Site sunt supuse următoarelor condiții de utilizare și tuturor legilor și regulamentelor aplicabile. Accesând și utilizând Site-ul, acceptați, fără limitări sau calificări, aceste condiții și luați la cunoștință că orice alte acorduri între Dumneavoastră și www.mutatlatara.ro sunt înlocuite prin prevederile prezentelor Condiții de Utilizare. Dacă nu sunteți de acord sau nu acceptați, fără limitări sau calificări, Condițiile de Utilizare ale acestui Site, vă rugăm să părăsiți acest Site. Utilizarea www.mutatlatara.ro este posibila numai in situatia acceptarii termenilor si conditiilor stabilite de catre administratorii site-ului conform prevederilor legale. Continuarea utilizarii site-ului reprezinta acceptul expres si neechivoc pentru acceptarea tuturor termenilor si conditiilor.

Administratorii Site-ului au dreptul de a modifica în orice moment termenele și condițiile aplicabile, fără a fi necesară notificarea prealabilă a autorilor și / sau utilizatorilor. După publicarea pe Site a termenelor și condițiilor modificate, acestea devin automat aplicabile. Prin urmare, vă sugerăm să revedeți periodic prezenta secțiune.

Utilizatorii sunt unicii responsabili pentru conținutul ridicat (filme, fotografii, texte etc.), pentru comentariile postate pe site-ul bloguldecalatorii.ro și pentru consecințele postărilor lor, inclusiv pentru respectarea cerințelor privind protecția datelor cu caracter personal. Administratorii Site-ului nu au nici un fel de responsabilitate pentru conținut sau date postate de utilizatori.

Publicarea de conținut sau date implică garanția din partea Utilizatorilor în cauză că sunt titularii tuturor drepturilor de autor asupra conținutului, precum și / sau că au obținut consimțământul necesar postării acestora pe Site de la titularii drepturilor. În plus, prin ridicarea conținutului și publicarea comentariilor pe Site fiecare dintre Utilizatorii Site-ului înțelege și acceptă că este singurul responsabil și va despăgubi Site-ul, administratorii acestuia sau terții pentru orice prejudiciu ce decurge din acțiunile sale.

Administratorii Site-ului vor înlătura orice conținut sau comentariu cu privire la care au fost notificați sau nu au fost notificați că încalcă drepturi de proprietate intelectuală ale Site-ului sau terților. Administratorii Site-ului își rezervă dreptul de a înlătura orice conținut sau comentariu fără o notificare prealabilă a autorului.

Autorii și utilizatorii acordă Site-ului și administratorilor acestuia dreptul de a publica și utiliza în orice mod conținutul ridicat și comentariile postate, inclusiv, dar fără a se limita la scopuri de promovare. 

www.mutatlatara.ro duce o politică strictă de respectare a confidențialității datelor clienților, astfel că nu se vor transmite datele personale ale clienților către terți, acestea fiind folosite numai în scopul pentru care au fost introduse. www.mutatlatara.ro nu încurajează SPAM-ul, nu furnizează adresa dumneavoastră de e-mail unor terți (persoane fizice sau juridice) și nu vinde, nu oferă, nu face schimb de adrese e-mail obținute prin intermediul acestui site.

Tot conținutul site-ului www.mutatlatara.ro (text, grafice, imagini, butoane, clipuri, script-uri, programe și orice alte date) este proprietatea www.mutatlatara.ro și este protejat in conformitate cu Legea drepturilor de autor, în afară de conținutul unde este specificat un autor, în acel caz autorul își rezervă drepturile de autor. Graficele, emblema, antetul și imaginile de pe www.mutatlatara.ro nu pot fi folosite în legătură cu produse sau servicii care nu aparțin www.mutatlatara.ro, într-o manieră care să creeze confuzie printre clienți sau care să discrediteze www.mutatlatara.ro. Vizitarea site-urilor la care se ajunge prin legături de pe www.mutatlatara.ro se face doar pe riscul utilizatorului, care va fi singurul responsabil de luarea măsurilor ce se impun pentru evitarea virușilor sau a altor elemente distructive. Posibilitatea de conectare și vizitare a altor site-uri, folosind site-ul www.mutatlatara.ro, nu implică faptul că www.mutatlatara.ro este asociat sau afiliat, sau că răspunde în vreun fel pentru materialele puse la dispoziție în orice mod pe aceste site-uri. www.mutatlatara.ro poate conține link-uri către alte site-uri aflate în proprietatea administratorului sau operate de alte părți decât www.mutatlatara.ro. Astfel de link-uri vă sunt furnizate pentru a le folosi numai dacă veți dori aceasta. www.mutatlatara.ro nu controlează și nu este răspunzător pentru conținutul și condițiile de confidențialitate sau securitate și de funcționalitatea acestor site-uri afișate sau recomandate

www.mutatlatara.ro garantează utilizatorului accesul limitat, în scop personal pe site-ul www.mutatlatara.ro și nu îi conferă dreptul de a descărca, modifica total sau parțial, reproduce total sau parțial site-ul, fără acordul în scris al www.mutatlatara.ro.

www.mutatlatara.ro încearcă să păstreze acuratețea informațiilor. Totuși, www.mutatlatara.ro nu garantează că descrierea produselor sau orice alt conținut al site-ului este exact, complet, actualizat sau lipsit de erori și nu poate fi făcut responsabilă în cazul în care produsele sau serviciile afișate și achiziționate nu corespund scopului pentru care au fost cumpărate.

www.mutatlatara.ro nu va fi făcut responsabil și nici nu garantează expres sau implicit, în nici un fel, pentru funcționarea sau funcționalitatea site-ului, informațiile sau conținutul site-ului, materialele sau produsele de pe site, precum și folosirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord în mod expres cu faptul că folosirea acestui site și cumpărarea produselor sau serviciilor afișate se face pe propriul risc.

www.mutatlatara.ro nu va fi facut responsabil pentru nici un fel de pagube, de orice tip, incluzând, dar nu limitativ, orice daune directe, indirecte sau incidentale.

www.mutatlatara.ro nu își asumă responsabilitatea pentru pierderile de informații cauzate de orice defecțiuni sau erori ale softului cu care este conceput și găzduit site-ul.

Orice tentativă de acces neautorizat la site-ul www.mutatlatara.ro și orice încercare de fraudă va fi raportata autorităților competente.

Prin folosirea (vizitarea sau cumpărarea produselor și serviciilor) site-ului, utilizatorul se declară de acord asupra faptului că legile române vor guverna Condițiile și Termenii de utilizare de mai sus și orice dispută de orice fel care ar putea să apară între utilizator și www.mutatlatara.ro. Verificarea autenticității și seriozității producătorilor, produselor, serviciilor și ofertanților afișați/afișate pe Site cade în sarcina utilizatorilor. Cad de asemenea în sarcina utilizatorilor relațiile comerciale, transportul produselor, calitatea produselor, responsabilitățile fiscale și tot ce implică orice fel de tranzacții sau colaborări între aceștia.

www.mutatlatara.ro își rezervă dreptul, la discreția sa, de a efectua schimbări în orice moment cu privire la conținutul site-ului www.mutatlatara.ro, politica, condițiile și termenii de utilizare, fără a fi necesară vreo notificare prealabilă către utilizatori în acest sens.

Utilizatorul site-ului www.mutatlatara.ro are obligația de a verifica în mod regulat termenii și condițiile de utilizare. În cazul în care nu este de acord cu modificările aduse acestora de către www.mutatlatara.ro, va înceta utilizarea site-ului. Dacă utilizatorul continuă să folosească site-ul, se consideră că este de acord cu modificările efectuate.

Definiții:

Termenii folosiți în Termeni și Condiții au următorul înțeles:

Administrator – personă care administrează Site-ul www.mutatlatara.ro.

Utilizator – orice persoană fizică, în vârstă de cel puțin 18 ani, cu capacitate de exercițiu deplină, care acceseaza Website-ul, fiind interesată de datele, informațiile, anunțurile, evenimentele și întreg conținutul afișat pe www.mutatlatara.ro.

Anunț – ofertă publică lansată de un Utilizator sau Administrator cu scopul de a fi publicata de catre www.mutatlatara.ro prin intermediul Website-ului, cu privire la oferte de vânzare sau servicii.

Workshop – grup de lucru, atelier, organizat în scop de învățare pe anumite teme.

Produs – bun sau serviciu care poate fi comercializat conform legii si care nu incalca limitele impuse prin acesti Termeni si Conditii.

Pagina www.mutatlatara.ro – site-ul www.mutatlatara.ro, inclusiv orice sectiune sau subpagina a acestuia. 

Pagina www.prieteni.mutatlatara.ro/ – subpagină a site-ului www.mutatlatara.ro, inclusiv orice sectiune sau subpagina a acestuia. 

Ofertant – persoană fizică sau juridică care oferă bunuri sau servicii.

Acceptant – utilizatorul, persoană fizică sau juridică ce acceptă bunurile sau serviciile ofertantului.

Prin acordul dvs. referitor la acesti Termeni si Conditii, dvs. declarati si garantati ca aveti 18 ani si capacitate deplina de exercitiu sau, in cazul unei persoane juridice, sunteti o societate inmatriculata si functionand in conformitate cu legile din Romania, iar reprezentantii dvs. sunt in mod valabil autorizati sa exprime acordul dvs. legal cu privire la accesarea, vizitarea sau utilizarea in orice alt mod a Website-ul si/sau a Serviciilor.

Utilizarea Site-ului

 1. www.mutatlatara.ro acorda permisiunea de a utiliza Site-ul în următoarele condiții:
 • Puteți descărca Conținutul, însă doar pentru folosul personal și ne-comercial și cu condiția de a vă conforma cu informațiile referitoare la dreptul de autor (copyright) și alte drepturi de proprietate intelectuală cuprinse în Conținut;
 • Nu aveți permisiunea să distribuiți, să modificați, să copiați (cu excepția celor mai sus menționate), să transmiteți, să expuneți, să refolosiți, să reproduceți, să publicați, să autorizați, să acordați o licență de folosire, să creați lucrări derivate din, sau să transferați, să vindeți sau să folosiți Conținutul în alt mod, fără acordul în scris al www.mutatlatara.ro;
 • Este interzis să folosiți Site-ul pentru a afișa sau transmite orice fel de material ce are caracter amenințător, fals, înșelător, abuziv, de hărțuire, licențios, calomniator, vulgar, obscen, scandalos, instigator, pornografic sau profanator, sau orice alt fel de material care poate constitui sau încuraja un comportament ce va putea da naștere unei infracțiuni, sau ar putea conduce la răspundere civilă, sau ar încălca în alt mod legea – inclusiv în secțiunile de „Comentarii”. www.mutatlatara.ro va coopera cu oricare dintre autoritățile desemnate să aplice legea și se va conforma cu orice sentință judecătorească prin care se cere sau se ordonă www.mutatlatara.ro să dezvăluie identitatea oricărei persoane care ar afișa sau transmite orice fel de informație sau material de acest fel pe sau prin intermediul Site-ului;
 • Este interzis să utilizați Site-ul în scop de publicitate sau pentru orice fel de cerere/ofertă cu caracter comercial.
 • Utilizatorii care oferă texte și poze către publicare pe www.mutatlatara.ro înțeleg că acestea pot fi șterse mai apoi de căîre administrator fără a anunța acest lucru ori fără a le cere permisiunea. Textele și pozele oferite către publicare nu vor fi folosite de către administratorul www.mutatlatara.ro se vor supune termenelor și condițiilor www.mutatlatara.ro.
 • Întreg conținutul acestui site poate fi modificat și vă este oferit “ca atare” fără a se oferi nicio garanție de niciun fel, fie aceasta expresă sau implicită. 
 • Utilizați www.mutatlatara.ro pe propria responsabilitate. 
 • Este interzisă utilizarea acestui site pentru a posta sau transmite orice fel de material ilegal, de amenințare, fals, înșelător, abuziv, de hărțuire, defăimător, vulgar, obscen, scandalos, incendiar, pornografic, profan sau orice alt material care ar putea constitui sau încuraja un comportament care ar putea fi considerat criminal, poate da naștere responsabilității civile sau viola orice lege. www.mutatlatara.ro va coopera deplin cu orice autorități care aplică legea sau orice ordin judiciar care solicită sau ordonă asociației www.mutatlatara.ro să reveleze identitatea persoanelor care postează sau transmit astfel de informații sau materiale; sunteți de acord în așa fel încât www.mutatlatara.ro, la alegerea sa, să înceteze sau să întrerupă utilizarea de către dvs. a site-ului la nerespectarea Termenilor de Utilizare. În momentul suspendării sau încetării respective, dumneavoastră trebuie (a) să încetați utilizarea site-ului și (b) să distrugeți orice copii făcute după orice parte a conținutului său. Nu veți considera www.mutatlatara.ro răspunzător pentru daunele, costurile, răspunderile, cheltuielile (inclusiv costurile avocaților) și sumele pentru înțelegerile legate de orice proces, pretenție sau acțiune depusă de către un terț împotriva www.mutatlatara.ro drept rezultat al (a) neglijenței, proastei reprezentări, erori sau omitere din partea dvs. sau (b) încălcării din partea dvs. a Termenilor de Utilizare și a legilor sau regulamentelor de aplicare.
 • Termenii și condițiile prevăzute în acest document, cât și în orice alt act normativ, lege sau regulament care se aplică și guvernează acest site, Internetul sau World Wide Web se aplică tuturor utilizatorilor acestui site.
 • Administratorul www.mutatlatara.ro a creat și menține acest site pentru informarea utilizatorilor și facilitarea comunicării între utilizatori. Utilizatorii pot descărca materialele apărute în conținutul site-ului numai pentru utilizarea acestora în scop personal, cu condiția aceștia să respecte drepturile de autor și orice alte drepturi de proprietate intelectuală cu privire la aceste materiale. Utilizatorilor le este interzis să distribuie, modifice, transmită, refolosească pentru uz public sau comercial orice material conținut în acest site fără permisiunea scrisă prealabilă a www.mutatlatara.ro sau a autorilor menționați în articolele publicate, după caz.
 • www.mutatlatara.ro nu garantează că utilizarea făcută personal de utilizator a materialelor din acest site nu aduce prejudicii drepturilor unor terțe părți care nu sunt afiliate sau deținute de www.mutatlatara.ro.
 • Deși www.mutatlatara.ro declară ca a luat toate măsurile posibile pentru a introduce și a menține la zi informațiile conținute în site, www.mutatlatara.ro nu garantează acuratețea acestora. www.mutatlatara.ro nu își asumă nicio răspundere pentru nicio eroare sau omisiune cuprinsă în conținutul acestui site.
 • Utilizarea și navigarea pe acest site se face pe propria răspundere a fiecărui utilizator. Nici www.mutatlatara.ro precum și nici autorii textelor publicate pe Site și de asemenea nicio parte implicată în crearea, producerea sau menținerea site-ului nu sunt responsabile pentru niciun fel de prejudicii directe, indirecte, accidentale sau ca urmare a unei consecințe determinate de utilizarea sitului care ar putea apărea în urma accesării sau utilizării acestui site. Fără a ne limita la cele de mai sus, întregul conținut al acestui site vă este furnizat “ca atare” fără a se acorda niciun fel de garanție, expresă sau implicită în acest sens. www.mutatlatara.ro nu își asumă nicio responsabilitate și nu poate fi ținută responsabilă pentru niciun tip de prejudicii sau viruși informatici care pot infecta calculatorul sau un alt bun al utilizatorilor ca urmare a accesării, utilizării sau navigării în cadrul acestui site sau în ceea ce privește descărcarea de pe site a oricăror materiale, informații, texte, imagini, materiale video sau audio.
 • Orice informații sau materiale transmise către site prin poșta electronică sau în alt mod vor fi considerate ca fiind neconfidențiale și fără a fi protejate de drepturi intelectuale cu excepția datelor personale ale utilizatorilor acestui site care se vor supune Politicii de Confidențialitate a acestui site. Orice informație transmisă sau dispusă în mod voluntar pe site devine proprietatea www.mutatlatara.ro sau a entităților afiliate acesteia și va putea fi utilizată în orice scop dorit de administratorul www.mutatlatara.ro cu respectarea legislației în vigoare. Mai mult, www.mutatlatara.ro poate utiliza fără niciun fel de restricții orice idee, concept, know-how sau tehnici conținute în orice comunicare transmisă în mod voluntar de orice utilizator către site, în orice scop ar fi fost făcută. 
 • Imaginile persoanelor sau ale locurilor prezentate în acest site sunt fie proprietatea www.mutatlatara.ro, luate de pe site-urile personale ale celor în cauză și care permit preluarea lor, preluate de pe site-uri publice care nu impun restricții la preluarea conținutului sau folosite cu permisiune de către www.mutatlatara.ro. Utilizarea acestora de către orice utilizator sau de către orice persoană autorizată de acesta este interzisă, în afara cazurilor specifice prevăzute prin acești Termeni și Condiții sau a altor cazuri în care permisiunea expresă de folosire a fost prevazută în conținutul site-ului.
 • Mărcile înregistrate, siglele sau sloganele (general definite ca “Mărci Înregistrate”) din conținutul site-ului pot fi mărci înregistrate și neînregistrate ale www.mutatlatara.ro sau ale altora. Nimic din conținutul site-ului nu va putea fi interpretat ca acordând implicit, prin derogare sau în alt fel, orice licență sau drept de a folosi oricare dintre mărcile prezentate pe site fără aprobarea scrisă a www.mutatlatara.ro sau a terței părți care deține drepturile asupra mărcii înregistrate, dacă este cazul, prezentate pe site. Utilizarea unei Mărci ce apare și este folosită pe acest site sau oricare conținut al acestui site, în tot sau în parte, este strict interzisă, în afara excepțiilor prevăzute în acești Termeni și Condiții.
 • www.mutatlatara.ro nu a revizuit niciunul din site-urile care sunt conectate (linked) cu acest site și nu este responsabil de conținutul niciunui site din afara site-ului care face obiectul acestor Termeni și Condiții. Accesul la site-ul acesta, la paginile externe sau la oricare alt site se face pe riscul personal al utilizatorului.
 • Deși administratorul www.mutatlatara.ro poate monitoriza periodic discuțiile, chat-ul (dacă este cazul), mesajele, transmiterile, forumurile de discuții și altele asemenea aparținând acestui site, www.mutatlatara.ro nu are totuși nicio obligație de a îndeplini această activitate, și nu își asumă niciun fel de responsabilitate sau obligație legată de conținutul unor astfel de mesaje, precum și nici față de orice informație eronată, defăimătoare, insultătoare, falsă, față de nicio omisiune, față de orice informații cu caracter obscen, pornografic, profanator, periculos ce poate exista la un moment dat în orice informație localizată pe site. 
 • Nu este permisa manipularea cuvintelor cheie din continutul Anuntului (introducerea in titlul sau descrierea Anuntului de cuvinte cheie care nu au legatura cu Produsul / serviciul oferit).
 • Nu pot fi publicate texte in alta limba decat cea Romana sau care contin un limbaj necorespunzator.
 • Anunturile, fie ele active pe site sau blocate la moderare pot fi verificate de catre www.mutatlatara.ro, iar cele care nu respecta Termenii si Conditiile site-ului vor fi sterse de pe site, in cel mai scurt timp posibil si in anumite cazuri pot fi luate masuri de blocare a contului din care s-au publicat.
 • www.mutatlatara.ro poate verifica conformitatea anunturilor și textelor cu Termenii si Conditiile Site-ului, selectiv, in functie de propriile sale criterii de prioritizare, cum ar fi, printre altele, zona geografica pentru care au fost publicate.
 • Site-ul nu își asumă nici un fel de responsabilitate și nu poate fi ținut răspunzător de relațiile dintre utilizatori ofertanți și acceptanți. www.mutatlatara.ro este doar o platformă de conexiune între oameni, nu un ofertat de servicii, bunuri sau consultață, și nu percepe niciun fel de taxe. Accesul și utilizarea, înregistrarea și orice alte acțiuni de pe www.mutatlatara.ro fiind gratuite, administratorul acestuia nu poate fi tras la răspundere pentru eventuale daune și neplăceri sau orice fel de neînțelegeri dintre ofertanți și acceptanți sau alte categorii de utilizatori.
 • www.mutatlatara.ro folosește cu responsabilitate campaniile de e-mailing și sistemul de newsletters pentru informarea publicului asupra informațiilor, produselor și serviciilor, ca și pentru transmiterea unor informații de interes general pentru public, legate de domeniul nostru de activitate. Lansam astfel de campanii doar când suntem convinși că numărul celor care vor considera informația folositoare este considerabil mai mare decât numărul celor care ar putea să fie deranjați de apariția a încă unui e-mail în mailbox-ul lor. Adresele de e-mail din banca noastră de date sunt ale celor care și le-au lăsat pe site-ul nostru, ca și din agendele personale ale fondatorilor site-ului. Toate campaniile de e-mailing și de newsletters respectă legislația și normele de conduită în domeniu: destinatarul e precizat cu claritate și fără echivoc, transmisia se face de pe serverele noastre, declarate în spațiul virtual ca expeditoare de campanii de e-mailing, fiecare mesaj conține un mecanism de dezabonare care a fost testat în mod repetat și care funcționează. Mesajele sunt semnate cu numele reale ale reprezentanților www.mutatlatara.ro care fac comunicarea respectivă. De asemenea, numele, adresa de e-mail, ca și orice altă informație despre un destinatar, nu sunt niciodată afișate sau transmise altcuiva. Singurul mod în care acestea sunt folosite este prin transmiterea mesajelor din campaniile de e-mailing către adresele respective de e-mail, fiecare mesaj având o adresa de „reply” validă, fiecare mesaj de răspuns ajungând să fie tratat individual de către personalul și operatorii www.mutatlatara.ro. Din acel moment, se pierde caracterul de mesaj transmis în masă și devine un mesaj individual, care se supune altor reglementări și rigori de comportament social.

CETĂȚILE www.mutatlatara.ro

Cetăți –persoane fizice sau juridice care organizează diverse acțiuni sau evenimente, ori strict cazare, în gospodării proprii, pe județe, pe proprie răspundere, cu scopul de a facilita legătura dintre participanți și viața satului. Datele personale, descrierile și pozele vor trimise prin email administartorului www.mutatlatara.ro, care le va afișa pe Site. Acordul pentru prelucrarea acestor date se face prin trimiterea lor prin email către administratorul www.mutatlatara.ro. Administratorul www.mutatlatara.ro nu se face responsabil pentru posibile daunele apărute între Cetăți și utilizatori ai www.mutatlatara.ro sau participanți la evenimentele organizate de către Cetăți. Totodată, www.mutatlatara.ro nu percepe vreo taxă pentru afișarea datelor despre cetăți, nici taxă venită din evenimenetele organizate de acestea, nici o altfel de taxă. Evenimentele, acțiunile sau întâlnirile de orice fel de la Cetățile prezentate pe www.mutatlatara.ro nu intră în responsabilitatea www.mutatlatara.ro. Acestea se vor face pe riscurile și cu responsabilitatea atât a Cetățilo, cât și a participanților. www.mutatlatara.ro nu face decât să pună în legătură Cetățile cu participanții, ambii fiind utilizatori în mod gratuit ai www.mutatlatara.ro. 

Workshop-urile, Târgurile, Evenimentele și alte anunțuri pe Hartă, produsele sau serviciile afișate pe Site:

Pentru workshop-urile, târgurile, evenimentele și orice alte activități sau acțiuni, oferte de produse și servicii afișate pe www.mutatlatara.ro care implică sau nu utilizatorii www.mutatlatara.ro vor fi resposabili exclusiv cei care le organizează, vând sau propun. 

Pentru postările de anunțuri, produse, oferte, servicii și orice alte activități aduse de de către și către utilizatori, aceștia au toată resposabilitatea. Site-ul www.mutatlatara.ro nu face decât să afișeze toate acestea în mod gratuit. 

Utilizatorului îi vor fi publicate datele personale, email, telefon, adresă, și descrierea introdusă în formularul de înscriere de pe www.mutatlatara.ro.

www.mutatlatara.ro nu își asumă răspunderea pentru eventuale greșeli sau neafișări de informații.

Utilizatorii care completează mai multe criterii în formular (ex. cazare și produse) vor avea afișate una care să le conțină pe toate sau toate acele criterii în parte, după cum consideră administratorul www.mutatlatara.ro că este cea mai aproape de unul dintre criterii și este cel mai sugestiv pentru anunț.

Locațiile afișate pe hartă prin acele puncte (pin), nu refletă cu exactitate adresa/locația celui prezentat, ci localitatea sau zona în care se află.

Simbolurile afișate pe hartă pot fi schimbate, www.mutatlatara.ro poate schimba chiar și categoria la care să apară un anunț.

www.mutatlatara.ro își rezervă dreptul de a nu afișa unele anunțuri înscrise prin formular, fără a da explicații. 

Nu există termen limită pentru a fi afișate pe hartă sau evenimente datele intrpduse prin formular sau email către www.mutatlatara.ro de către utilizatori.

www.mutatlatara.ro nu garantează pentru recomandările sau susținerile afișate pe Site, nici pentru corectitudinea sau actualitatea informațiilor afișate, și nici pentru calitatea produselor, serviciilor sau evenimentelor prezentate, cât nici pentru eventuale daune sau orice neplăceri apărute între utilizatori în urma celor mai sus menționate. 

Pentru a se adresa Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor, utilizatorii pot accesa link-ul:  https://anpc.ro/

Pentru www.prieteni.mutatlatara.ro:

INSCRIERE 

Pentru a beneficia de serviciile gratuite oferite de www.prieteni.mutatlatara.ro este necesara obtinerea unui nume utilizator si a unei parole. Aveti obligatia de a furniza in formularul de inscriere cateva date personale, care trebuie sa fie actuale, exacte si complete. In cazul furnizarii de informatii false, incomplete sau inexacte ne rezervam dreptul de a suspenda sau desfiinta contul dumneavoastra si de a refuza orice incercare curenta sau viitoare de folosire a site-ului. Orice prejudiciu moral care atenteaza la imaginea site-ului, limbajul abuziv si contrar bunului simt atrage de asemenea dupa sine suspendarea sau desfiintarea contului dumneavoastra.
Toate informatiile care va pot identifica (nume, adresa, adresa de email etc.) precum si mesajele private sunt confidentiale si nu vor fi dezvaluite nici unei terte parti, exceptie facand cazurile in care legea ne obliga. www.prieteni.mutatlatara.ro are dreptul de a utiliza aceste informatii doar in interes propriu, fara insa a oferi informatii personale de identificare.
La inscriere va asumati rapunderea asupra declararii varstei dumneavoastra, pentru utilizarea serviciilor gratuite oferite de www.prieteni.mutatlatara.ro fiind necesar sa aveti peste 18 ani.  Cu toate acestea, nu putem avea garantia ca fiecare membru se incadreaza in limita de varsta. Nu ne asumam responsabilitatea pentru utilizarea site-ului de catre persoane minore care au incalcat acest Acord. 

CONDUITA ONLINE

Devenind utilizatori pe www.prieteni.mutatlatara.ro, suntenți de acord cu următoarele:

-esti unic si direct responsabil pentru continutul informatiilor introduse de tine pe site sau transmise altor membri.
-nu vei introduce pe site si nu vei transmite catre alti membri materiale obscene, jignitoare, agresive, discriminatoare, defaimatoare, amenintatoare, profanatoare, ilegale sau orice alte materiale care violeaza in orice fel drepturile partilor implicate.
-vei utiliza serviciile oferite de www.prieteni.mutatlatara.ro in conformitate cu acești termini și condiții.
-nu vei include in profilul tau numere de telefon, adrese, nume de familie, adrese de e-mail, informatii cu conotatii obscene, informatii confidentiale despre alte persoane.
-nu vei introduce pe site fotografii care contin nuduri, informatii confidentiale sau care au copyright. www.prieteni.mutatlatara.ro isi rezerva dreptul de a respinge orice fotografie care nu respecta aceste restrictii.
-nu vei folosi site-ul pentru a face reclama in scopul cumpararii sau vanzarii de produse sau in orice alte scopuri
-nu vei insinua ca anumite informatii introduse de tine pe site sunt furnizate de noi, fara a avea acordul nostru prealabil.
-nu vei culege si pastra informatii despre alti utilizatori, indiferent de scopul urmarit, fara acordul lor prealabil.
-nu vei introduce pe site, nu vei distribui sau reproduce materiale care au copyright, sunt marci inregistrate sau alte informatii confidentiale fara acordul prealabil al proprietarului.
-nu vei sterge informatiile despre copyright, drepturi de autor sau orice alte materiale incluse pe site.
-nu vei introduce pe site si nu vei transmite prin intermediul lui, indiferent de modalitate, materiale care contin virusi, fisiere sau programe menite sa intrerupa, sa distruga sau sa limiteze functionarea hard/soft a calculatorului.
-nu vei modifica, copia, traduce, vinde, adapta nici un material sau parte din acest site, indiferent de scopul urmarit.
-esti singurul raspunzator de relatiile tale cu ceilalti utilizatori. www.prieteni.mutatlatara.ro isi rezerva dreptul, dar fara a avea obligatia, de a monitoriza eventualele dispute dintre utilizatori. 

Pentru rezolvarea eventualelor reclamatii referitoare la serviciile oferite de site, contacteaza www.prieteni.mutatlatara.ro la adresa de e-mail contact@mutatlatara.ro.

Toate siglele, suportul si materialele initiale aflate pe site sunt propietatea site-ului. Copierea, traducerea sau folosirea lor in orice scopuri fara acordul proprietarului vor fi sanctionate conform legii si prezentului Acord.

Respectarea prezentului Acord stabilit in termenii si conditiile de mai sus este obligatorie pentru toti utilizatorii, fara exceptie. Orice incalcare a acordului este sanctionata in functie de decizia noastra si poate conduce oricand la anularea contului si la interzicerea accesului pe site. Prin accesarea formularul de inscriere, fiecare utilizator certifica faptul ca a citit prezentul Acord si ca este de acord sa respecte in totalitate termenii si conditiile acestuia. 

Magazin și produse

Procedura de Comanda

Clientii pot comanda produse de pe www.mutatlatara.ro, online, cu ajutorul Cosului de Cumparaturi. Comanda se considera valabila numai dupa ce mutatlatara.ro confirma Clientului prin e-mail/telefon posibilitatea onorarii acesteia. 

Clientul poate anula comanda prin e-mail de preferinta in aceeasi zi in care a fost plasata. Comanda nu mai poate fi anulata dupa ce a fost primita prin email confirmarea livrarii coletului. 

Factura va fi tiparita si trimisa in colet cu produsele comandate. 

Comenzile introduse in aceeasi zi catre aceeasi destinatie de catre aceeasi persoana, sau de pe aceeasi adresa de IP, se cumuleaza automat intr-o singura comanda pentru care se emite o singura factura. 

Renuntarea unilaterala a comenzii se poate face de catre client daca mutatlatara.ro intarzie livrarea, cu exceptia situatiilor de forta majora, cu maxim 7 zile lucratoare peste termenul specificat in confirmarea comenzii. Renuntarea unilaterala trebuie formulata in scris si expediata cu confirmare de primire, prin e-mail confirmat, mai devreme de momentul intrarii in posesia produsului/serviciilor comandate. In acest caz, daca plata s-a efectuat deja de catre client, acestuia i se vor returna banii, in maxim 14 de zile din momentul primirii produsului/serviciilor neacceptate de catre client, conform optiunii de plata specificata in formularul de comanda.

Unele comenzi necesita acordul clientului pentru conditiile de livrare, plata, etc. Titularii acestor comenzi vor fi contactati de catre mutatlatara.ro telefonic sau prin email. Daca in termen de 10 zile clientul nu a trimis niciun raspuns mutatlatara.ro isi asuma dreptul de a anula comanda. 

Important:

Produsele distribuite pe mutatlatara.ro sunt listate in mai multe baze de date. Din acest motiv in eventualitatea unor erori sau latente in actualizarea bazei de date, unele produse care sunt listate ca fiind in stoc, pot fi de fapt cu stoc epuizat. In acest caz, clientul va fi contactat de indata ce acest aspect a fost semnalat. 

Modalitati de plata

Plata produsului/serviciilor comandate se poate efectua:

a) online cu cardul, in conditii de siguranta asigurate de Netopia Payments, in momentul formularii comenzii. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro). 

b) depunere in cont.

In unele cazuri (comenzi de valoare mare sau produse ce se livreaza la comanda speciala) mutatlatara.ro isi rezerva dreptul de a solicita o plata in avans in valoare de cel mult 50% din valoarea produselor comandate, plata ce nu va fi returnata in caz de anularea comenzii.

In situatia in care plata nu se efectueaza de catre client, comanda va fi considerata anulata si nu va mai fi onorata. In cazul acesta, mutatlatara.ro va avea dreptul de a solicita plata de despagubiri si/sau va putea refuza onorarea altor solicitari de comenzi ale clientului respectiv.

Modalitati de livrare

Livrare se va face prin Posta Romana.

Din cauza faptului că Oficiul Poștal cel mai apropiat se află la distanță de 15 km de sediul de la care vor fi expediație produsele și din cauza vremii care mai ales iarna poate bloca accesul auto, termenul de livrare poate diferi de la o comandă la alta, uneori putând dura până la 14 zile. 

Orarul standard al curierului de livrare a produselor este de Luni pana Vineri. 

Nu sunt acceptate comenzi cu livrare in afara țării. 

Returnarea produselor

Dorinta noastra este sa fiti pe deplin multumiti atunci cand cumparati produse de pe mutatlatara.ro.

mutatlatara.ro va respecta prevederile Ordonantei de urgenta nr 34/4.06.2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor la distanta, ceea ce confera cumparatorului (numai in conditiile actului normativ mentionat) dreptul ca in termen de 14 zile lucratoare de la primirea tuturor produselor cumparate, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, sa returneze produsele cumparate, mai mult, majorand termenul de returnare la 30 de zile.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, la tarifele practicate de agentul livrator in perioada efectuarii expeditiei, in ambalajul original si doar daca acestea nu au suferit deteriorari, urmand sa primeasca in termen de 30 de zile de la denuntarea unilaterala formulata in scris (document semnat de cumparator si transmis electronic sau prin posta cu confirmare de primire) contravaloarea comenzii. Rambursarea poate fi amanata pana la momentul primirii produselor returnate sau pana la receptionarea unei dovezi conform careia produsele au fost expediate. mutatlatara.ro are dreptul ca atunci cand considera ca actiunile clientului au fost cu rea-vointa sa solicite acestuia daune interese, in conditiile legislatiei in vigoare. De asemenea, mutatlatara.ro isi rezerva dreptul de a refuza ulterior onorarea altor comenzi ale clientului.

Adresa de returnare a produselor este: Sat Tarnița, Nr 131, Com Buceș, Jud Hunedoara, Cod 337142.

Important:

Returile, (indiferent de metoda de transport aleasa), nu se vor expedia niciodata de catre client catre mutatlatara.ro cu plata ramburs. 

Dreptul de autor

Continutul site-ului web mutatlatara.ro (inclusiv, dar fara a se limita la imagini, texte, elemente de grafica web, scripturi, elemente grafice, logo precum si alte date) este proprietatea mutatlatara.ro si a partenerilor si furnizorilor sai, fiind aparat de Legea dreptului de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Pe aceste considerente este absolut interzisa utilizarea acestor elemente fara acordul scris al mutatlatara.ro.

Accesul online al utilizatorilor

mutatlatara.ro nu garanteaza accesul clientilor la site-ul web mutatlatara.ro in orice moment, neraspunzand de probleme cauzate de terti (probleme tehnice, defectiuni datorate serverului sau conexiunii la Internet) sau probleme generate de upgrade sau de orice alte motive comerciale ale mutatlatara.ro.

Limitarea raspunderii

mutatlatara.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceast site. Rareori acestea pot contine mici inadvertente: fotografia are caracter informativ, unele specificatii pot fi modificate de producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Va stam oricand la dispozitie pentru eventuale clarificari.

Totalitatea imaginilor si textelor de pe mutatlatara.ro sunt cu titlu exemplificativ. In acest sens produsele livrate in comanda pot fi diferite de cele prezentate online (coperta, ambalaj, culoare, aspect, accesorii, format etc.). De asemenea, mutatlatara.ro va putea modifica oricand detaliile disponibile online privind produsele si serviciile oferite. Imaginile si descrierile produselor pot contine erori sau pot fi diferite de realitate, mutatlatara.ro nu raspunde pentru astfel de situatii, dar va incerca sa le rezolve cat mai curand de la semnalarea acestora.

Preturile de pe mutatlatara.ro includ TVA, dar nu includ cheltuielile de livrare sau alte cheltuieli, daca nu se specifica altfel in mod special pe website. Costurile privind livrarea sau/si alte costuri ale serviciilor sunt mentionate in momentul finalizarii solicitarii comenzii si vor fi precizate si in momentul confirmarii comenzii de catre mutatlatara.ro.

In cazul in care mutatlatara.ro se afla in imposibilitatea de a livra comanda din vina clientului (fie ca acesta nu este gasit la adresa mentionata, nu poate fi contactat sau nu se prezinta sa ridice pachetul de la Posta Romana etc.), comanda va fi anulata iar produsele se vor intoarce la mutatlatara.ro. Pentru o noua livrare, clientul va trebui sa suporte noi costuri de livrare sau alte costuri tehnice ce se impun.

In cazul in care clientul a facut plata in avans si, din vina sa, nu poate primi produsele in maxim 10 zile din momentul expedierii si nici nu poate fi contactat in interval de 30 de zile, comanda va fi anulata, dar plata nu va putea fi returnata, constituind despagubiri din partea clientului.

Comenzile inregistrate pe mutatlatara.ro in zilele de Vineri dupa ora 18 cat si Sambata sau Duminica vor fi expediate in ziua de Luni.

mutatlatara.ro nu raspunde de continutul, calitatea sau natura descrierilor cartilor si de comentariile postate de catre vizitatorii site-ului. De asemenea, mutatlatara.ro nu raspunde de continutul site-urilor la care se ajunge prin link-uri.

Transmitere emailuri

Prin urmatoarele activitati: comandarea, abonarea la newsletter, trimiterea de mesaj in pagina contact sau trimiterea de e-mail-uri adresate mutatlatara.ro, se considera ca utilizatorul este de acord cu primirea de e-mailuri periodice continand informatii diverse legate strict de mutatlatara.ro. In aceasta situatie datele personale nu vor fi utilizate in alte scopuri si, conform prezentului contract, vor putea fi modificate sau sterse din baza de date mutatlatara.ro la cererea scrisa a clientului.

Forta majora si legea aplicabila

Atat clientul cat si mutatlatara.ro nu vor fi raspunzatori pentru neexecutarea obligatiilor contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora.

Prezentul contract este supus legii romane.

Drepturi

mutatlatara.ro are dreptul de a interzice accesul anumitor clienti si vizitatori, pe termen limitat sau nelimitat, fara o notificare prealabila.

Important:

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice mutatlatara.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta datele personale furnizate si numai pentru scopurile specificate: emiterea facturii fiscale, informarea asupra starii comenzii si expedierea catre client. Refuzul oferirii informatiilor atrage imposibilitatea onorarii comenzii. 

Conform Legii nr. 677/2001, clientii au dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei.

Pentru acuratetea informatiilor clientul este rugat sa comunice orice modificare intervenita de la data inregistrarii sale in baza de date.

Eliminarea din baza de date a datelor personale ale unui client se face in baza solicitarii sale scrise expediate electronic. Ştergerea definitiva a datelor cu caracter personal din baza de date i se va confirma clientului.

Reducerile

Politica preturilor/reducerilor de pe site este stabilita in totalitate de catre mutatlatara.ro, iar pretul de cumparare este cel afisat in momentul lansarii comenzii.

Preturile produselor sunt cele afisate pentru fiecare produs in parte pot fi actualizate zilnic. In principiu, discount-urile, reducerile si promotiile nu sunt cumulative. Pentru calculul sumei se pastreaza reducerea cu valoarea cea mai mare.

Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului disponibil. 

Politica de utilizare cookie-uri

1. Introducere

Prezenta Politică privind fișierele cookies se aplică tuturor utilizatorilor paginii de internet www.mutatlatara.ro, incluzând subdomeniile amintite mai sus. Informațiile prezentate în continuare au ca scop informarea utilizatorilor acestei pagini de internet cu privire la plasarea, utilizarea și administrarea cookie-urilor de către www.mutatlatara.ro în contextul navigării utilizatorilor pe această pagină de internet.

2. Ce sunt cookie-urile?

Folosim termenul „cookie”-uri pentru a ne referi la modulele cookie și la tehnologiile similare prin intermediul cărora pot fi colectate informații în mod automat.

Un „Internet Cookie” (termen cunoscut și sub denumirea de „browser cookie” sau „HTTP cookie” ori „cookie”) reprezintă un fișier de mici dimensiuni, format din litere și numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau pe alte echipamente ale unui utilizator prin intermediul cărora se accesează internetul.

Cookie-urile sunt instalate prin solicitarea emisă de un web-server către un browser (de ex.: Internet Explorer, Firefox, Chrome). Cookie-urile odată instalate au o durată de existență determinată, rămânând „pasive”, în sensul că nu conțin programe software, viruși sau spyware și nu vor accesa informațiile de pe hard driverul utilizatorului pe al cărui echipament au fost instalate.

Un cookie este format din două părți:

– numele cookie-ului; și

– conținutul sau valoarea cookie-ului.

Din punct de vedere tehnic, doar web-serverul care a trimis cookie-ul îl poate accesa din nou în momentul în care un utilizator se întoarce pe pagina de internet asociată web-serverului respectiv.

3. Pentru ce scopuri sunt utilizate cookie-urile prin intermediul acestei pagini de internet:

Cookie-urile sunt utilizate pentru a furniza utilizatorilor acestei pagini de internet o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecărui utilizator în parte și anume pentru:

–           îmbunătățirea utilizării acestei pagini de internet, inclusiv prin identificarea oricăror erori care apar în timpul vizitării/utilizării acesteia de către utilizatori;

–           furnizarea de statistici anonime cu privire la modul în care este utilizată această pagină de internet către www.mutatlatara.ro, în calitate de deținător al acestei pagini de internet;

–           anticiparea unor eventuale bunuri care vor fi în viitor puse la dispoziția utilizatorilor prin intermediul acestei pagini de internet, în funcție de serviciile / produsele accesate.

Pe baza feedback-ului transmis prin cookie-uri în legătură cu modul în care se utilizează această pagină de internet, www.mutatlatara.ro poate adopta măsuri pentru ca această pagină de internet să fie mai eficientă și mai accesibilă pentru utilizatori.

Astfel, utilizarea cookie-urilor permite memorarea anumitor setări/preferințe stabilite de către utilizatorii acestei pagini de internet, precum:

–           postarea de conținut pe site.

4. Care este durata de viață a cookie-urilor?

Durata de viață a cookie-urilor poate varia semnificativ, depinzând de scopul pentru care este plasat. Există următoarele categorii de cookie-uri care determină și durata de viață a acestora:

–           Cookie-uri de sesiune – Un „cookie de sesiune” este un cookie care este șters automat când utilizatorul își închide browserul.

–           Cookie-uri persistente sau fixe – Un „cookie persistent” sau „fix” este un cookie care rămâne stocat în terminalul utilizatorului până când atinge o anumită dată de expirare (care poate fi în câteva minute, zile sau câțiva ani în viitor) sau până la ștergerea acestuia de către utilizator în orice moment prin intermediul setărilor browserului.

5. Ce sunt cookie-urile plasate de terți?

Anumite secțiuni de conținut de pe pagina de internet pot fi furnizate prin intermediul unor terți, adică nu de către bloguldecalatorii.ro, caz în care aceste cookie-uri sunt denumite cookie-uri plasate de terți („third party cookies”).

Terții furnizori ai cookie-urilor trebuie să respecte, de asemenea, regulile în materie de protecție a datelor și Politica de Confidențialitate disponibilă pe această pagină de internet.

Aceste cookie-uri pot proveni de la următorii terți: Google, Facebook, Instagram.

6. Ce cookie-uri sunt folosite prin intermediul acestei pagini de internet:

Prin utilizarea/vizitarea paginii de internet pot fi plasate următoarele cookie-uri:

a. Cookie-uri de performanță a paginii de internet;

b. Cookie-uri de analiză a utilizatorilor;

c. Cookie-uri pentru geotargetting;

d. Cookie-uri de înregistrare;

e. Cookie-uri pentru publicitate;

f. Cookie-uri ale furnizorilor de publicitate;

pastedGraphic.png

a. Cookie-uri de performanță

Prin acest tip de cookie-uri sunt memorate preferințele utilizatorului acestei pagini de internet, astfel încât setarea din nou a preferințelor în cazul vizitării ulterioare a paginii de internet nu mai este necesară.

b. Cookie-uri de analiză a utilizatorilor

Aceste cookie-uri ne informează dacă un anumit utilizator al paginii de internet a mai vizitat/utilizat această pagină de internet anterior. Aceste cookie-uri sunt utilizate doar în scopuri statistice.

c. Cookie-uri pentru geotargetting

Aceste cookie-uri sunt utilizate de către un soft care stabilește țara de proveniență a utilizatorului paginii de internet. Vor fi primite aceleași reclame indiferent de limba selectată.

d. Cookie-uri pentru înregistrare

Atunci când vă înregistrați pe acest site, se generează cookie-uri care memorează acest demers. Serverele utilizează aceste cookie-uri pentru a ne arăta contul cu care sunteți înregistrat. De asemenea, utilizarea acestor cookie-uri permite să asociem orice comentariu postat pe pagina de internet cu username-ul contului folosit. În cazul în care nu a fost selectată opțiunea „păstrează-mă înregistrat”, aceste cookie-uri se vor șterge automat la momentul terminării sesiunii de navigare.

e. Cookie-uri pentru publicitate

Aceste cookie-uri permit aflarea vizualizării de către un utilizator a unei reclame online, tipul acesteia și timpul scurs de la momentul vizualizării respectivului mesaj publicitar. Ca atare, astfel de cookie-uri sunt folosite pentru targetarea publicității online. Aceste cookie-uri sunt anonime, stocând informații despre contentul vizualizat, nu și despre utilizatori.

7. Ce tip de informații sunt stocate și accesate prin intermediul cookie-urilor?

Cookie-urile păstrează informații într-un fișier text de mici dimensiuni care permit recunoașterea browserului. Această pagină de internet recunoaște browserul până când cookie-urile expiră sau sunt șterse.

8. Particularizarea setările browserului în ceea ce privește cookie-urile

În cazul în care utilizarea cookie-urilor nu este deranjantă iar calculatorul sau echipamentul tehnic utilizat pentru navigarea pe această pagină de internet este folosit doar de către dumneavoastră, pot fi setate termene lungi de expirare pentru stocarea istoricului de navigare.

În cazul în care calculatorul sau echipamentul tehnic utilizat pentru navigarea pe această pagină de internet este folosit de mai multe persoane, poate fi luată în considerare setarea pentru ștergerea datelor individuale de navigare de fiecare dată când browserul este închis.

9. Cum pot fi oprite cookie-urile?

Dezactivarea și refuzul de a primi cookie-uri pot face această pagină de internet dificil de vizitat, atrăgând după sine limitări ale posibilităților de utilizare ale acesteia.

Utilizatorii își pot configura browserul să respingă fișierele cookie sau să fie acceptate cookie-uri de la o pagină de internet anume.

Toate browserele moderne oferă posibilitatea de a schimba setările cookie-urilor. Aceste setări pot fi accesate, ca regulă, în secțiunea „opțiuni” sau în meniul de „preferințe” al browserului tău.

Totuși, refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor nu înseamnă că nu veți mai primi publicitate online – ci doar ca aceasta nu va fi adaptată preferințelor și interesele dumneavoastră, evidențiate prin comportamentul de navigare.

Politica de confidențialitate

I. Informații generale

Confidențialitatea datelor dumneavoastră cu caracter personal reprezintă una dintre preocupările principale ale administratorului www.mutatlatara.ro, cu sediul în România, în calitate de operator de date.
Acest document are rolul de a vă informa cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, în contextul utilizării paginii de internet www.mutatlatara.ro și subdomeniile lui. („Site-ul”)

II. Categoriile de date cu caracter personal prelucrate

II.2. Dacă sunteți vizitator al Site-ului, administratorul www.mutatlatara.ro va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal pe care le furnizați în mod direct în contextul utilizării Site-ului, cum ar fi datele pe care le furnizați în cadrul secțiunii de comentarii și adăugare conținut ori logare, în măsura în care ne contactați în acest fel.

III. 1. Scopurile și temeiurile de prelucrăre

 • Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară. Refuzul furnizării consimțământului pentru prelucrarea datelor dumneavoastră în acest scop nu va avea urmări negative pentru dumneavoastră.
 • În scopul efectuării diverselor analize, raportări privind modul de funcționare a Site-ului, în principal, în vederea îmbunătățiri experienței oferite pe Site.

III.2. Dacă sunteți vizitator al Site-ului, deținătorul lui prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal astfel:

– pentru activități de marketing, respectiv pentru transmiterea, prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanță (e-mail, sms), de comunicări comerciale privind produsele și serviciile oferite de deținătorul website-ului, prin intermediul Site-ului.

Vă exprimați consimțământul pentru prelucrarea datelor în acest scop prin utilizarea www.mutatlatara.ro și bifarea căsuței corespunzătoare din formularul pentru abonarea la newsletter disponibil pe Site (dacă este cazul). Pentru dezabonarea de la primirea unor astfel de comunicări comerciale puteți folosi opțiunea de la finalul fiecărui e-mail conținând comunicări comerciale.

Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară. Refuzul furnizării consimțământului pentru prelucrarea datelor dumneavoastră în acest scop nu va avea urmări negative pentru dumneavoastră.

– pentru rezolvarea plângerilor, reclamațiilor și pentru a monitoriza traficul și a îmbunătății experiența dumneavoastră oferită pe Site.

Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară. Refuzul furnizării datelor pentru acest scop nu va avea urmări negative pentru dumneavoastră.

IV. Durata pentru care vă prelucrăm datele

Ca principiu, administratorul www.mutatlatara.ro va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal atât cât este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare menționate mai sus.

V. Dezvăluirea datelor cu caracter personal

Pentru îndeplinirea scopurilor de prelucrare, administratorul www.mutatlatara.ro poate dezvălui datele dumneavoastră către parteneri, către terțe persoane sau entități care sprijină www.mutatlatara.ro în desfășurarea activității prin intermediul Site-ului, ori către autoritățile publice centrale/locale, în următoarele cazuri exemplificativ enumerate:

– pentru administrarea Site-ului;

în situațiile în care această comunicare ar fi necesară pentru atribuirea de premii sau alte facilități persoanelor vizate, obținute ca urmare a participării lor la diverse campanii promoționale organizate de către deținătorul website-ului prin intermediul Site-ului;
pentru menținerea, personalizarea și îmbunătățirea Site-ului și a serviciilor afișate prin intermediul lui;

– pentru efectuarea analizei datelor, testarea și cercetarea, monitorizarea tendințelor de utilizare și activitate, dezvoltarea caracteristicilor de siguranță și autentificarea utilizatorilor;

– pentru transmiterea de comunicări comerciale de marketing, în condițiile și limitele prevăzute de lege;

– atunci când dezvăluirea datelor cu caracter personal este prevăzută de lege etc.

VI. Transferul datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal furnizate către deținătorul website-ului pot fi transferate în afara României, dar doar către state din Uniunea Europeană.

VII. Drepturile de care beneficiați

În condițiile prevăzute de legislația în materia prelucrării datelor cu caracter personal, în calitate de persoane vizate, beneficiați de următoarele drepturi:

– dreptul la informare, respectiv dreptul de a primi detalii privind activitățile de prelucrare efectuate de către deținătorul website-ului, conform celor descrise în prezentul document;

– dreptul de acces la date, respectiv dreptul de a obține confirmarea din partea deținătorul website-ului cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, precum și detalii privind activitățile de prelucrare precum modalitatea în care sunt prelucrate datele, scopul în care se face prelucrarea, destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor, etc;

– dreptul la rectificare, respectiv dreptul de a obține corectarea, fără întârzieri justificate, de către deținătorul website-ului a datelor cu caracter personal inexacte/ nejustificate, precum și completarea datelor incomplete; Rectificarea/ completarea va fi comunicată fiecărui destinatar la care au fost transmise datele, cu excepția cazului în care acest lucru se dovedește imposibil sau presupune eforturi disproporționate.

– dreptul la ștergerea datelor, fără întârzieri nejustificate, („dreptul de a fi uitat”), în cazul in care se aplică unul dintre următoarele motive:
acestea nu mai sunt necesare pentru îndeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate;

– în cazul în care este retras consimțământul și nu există niciun alt temei juridic pentru prelucrare;

– în cazul în care persoana vizată se opune prelucrării și nu există motive legitime care să prevaleze;

– în cazul în care datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal;

– în cazul în care datele cu caracter personal trebuie șterse pentru respectarea unei obligații legale;

– datele cu caracter personal au fost colectate în legătură cu oferirea de servicii ale societății informaționale conform dreptului Uniunii sau al dreptului intern sub incidenta căruia se află operatorul.

Este posibil ca, în urma solicitării de ștergere a datelor, deținătorul website-ului să anonimizeze aceste date (lipsindu-le astfel de caracterul personal) și să continue în aceste condiții prelucrarea pentru scopuri statistice;

  dreptul la restricționarea prelucrării în măsura în care :

— persoana contestă exactitatea datelor, pe o perioadă care ne permite verificarea corectitudinii datelor;

— prelucrarea este ilegală, iar persoana vizată se opune ștergerii datelor cu caracter personal, solicitând în schimb restricționarea utilizării lor;

— operatorul nu mai are nevoie de datele cu caracter personal în scopul prelucrării, dar persoana vizată i le solicită pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță; sau

— persoana vizată s-a opus prelucrării (altele decât cele de marketing direct), pentru intervalul de timp în care se verifică dacă drepturile legitime ale operatorului prevalează asupra celor ale persoanei vizate.

– dreptul la portabilitatea datelor, respectiv (i) dreptul de a primi datele cu caracter personal într-o modalitate structurată, folosită în mod obișnuit și într-un format ușor de citit, precum și (ii) dreptul ca aceste date să fie transmise de către deținătorul website-ului către alt operator de date, în măsura în care sunt îndeplinite condițiile prevăzute de lege;

– dreptul la opoziție – în ceea ce privește activitățile de prelucrare se poate exercita prin transmiterea unei solicitări conform celor indicate mai jos;

– în orice moment, din motive legate de situația particulară în care se află persoana vizată, ca datele care o vizează să fie prelucrate în temeiul interesului legitim al deținătorul website-ului sau în temeiul interesului public, cu excepția cazurilor în care deținătorul website-ului poate demonstra că are motive legitime și imperioase care justifică prelucrarea și care prevalează asupra intereselor, drepturilor și libertăților persoanelor vizate sau că scopul este constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță;

– în orice moment, în mod gratuit și fără nicio justificare, că datele care o vizează să fie prelucrate în scop de marketing direct.

– dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate, respectiv dreptul de a nu fi subiectul unei decizii luate numai pe baza unor activități de prelucrare automate, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care privesc persoana vizată sau o afectează în mod similar într-o măsură semnificativă;

– dreptul de a vă adresa Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal sau instanțelor competente, în măsura în care considerați necesar.

Pentru orice întrebări suplimentare cu privire la modul în care datele cu caracter personal sunt prelucrate și pentru a vă exercita drepturile menționate mai sus (de exemplu solicitarea, ștergerea sau modificarea datelor personale colectate de acest site), vă rugăm să vă adresați la adresa de email: contact@mutatlatara.ro.

INFORMATII PRIVATE pentru www.mutatlatara.ro și subdomeniile prezentate mai sus:

Informatie privata este orice informatie care permite tertilor sa contacteze direct un Membru in alte modalitati decat prin intermediul nostru sau permite colectarea de informatii despre Membru diferite de cele afisate pe site. Informatii private sunt furnizate de Membri. Aceste informatii pot include adrese de email, numere de telefon, nume, prenume si adresa.

Folosim adresele de email furnizate de Membri pentru sistemul nostru intern de notificari prin email. Putem utiliza emailul unui Membru pentru a-i trimite stiri legate de serviciile site-ului sau alte oferte pe care le consideram de interes pentru Membrii nostri. Acestia pot opta pentru a nu mai primi emailuri ca cele descrise anterior modificandu-si preferintele legate de politica de confidentialitate. 

Adresele de email sau alte informatii private pot fi folosite si in corespondenta privata cu membrii departamentului de suport. Informatiile private furnizate de Membri sunt confidentiale si nu vor fi dezvaluite cu exceptia cazurilor cand sunt cerute de organele abilitate sau pentru a proteja Membrii nostri.

INFORMATII PUBLICE

Informatiile publice sunt informatii personale care pot fi publicate pe site, precum sex, varsta, etc. Aceste informatii pot fi vazute de ceilalti membri sau vizitatori ai site-ului dar nu pot fi folosite pentru a identifica in mod unic o persoana (prin nume de cont, adresă sau alte informatii). Membrii pot posta în descrieri poze proprii dar nu informatii de identificare (numar de telefon, adresa de email etc). Imaginile postate pot fi utilizate de www.mutatlatara.ro in reclame sau prezentari legate de serviciile noastre. Persoanele care participa la diverse evenimente organizate de www.mutatlatara.ro pot fi fotografiate si pozele facute la evenimentele respective folosite in diferite reclame sau prezentari de produse și servicii afișate pe Site.

INFORMATII AGREGATE

Informatiile agregate sunt informatii tehnice pe care le colectam, dar nu au caracter personal. Aceste informatii pot include tipul browserului folosit pentru navigarea pe Site, adresa de IP a vizitatorului, etc.. si sunt folosite pentru administrarea generala a Siteului.

MODIFICARE/STERGERE
Toate informatiile unui membru, incluzandu-le si pe cele private, pot fi modificate sau sterse de către acesta.
Securitatea datelor dumneavoastra este una din principalele noastre prioritati.

SECURITATE
www.mutatlatara.ro urmărește standardele general acceptate in industria online pentru protejarea informatiilor personale trimise catre noi, atat in timpul transmiterii cat si odata ce am receptionat aceste informatii. In orice caz, nicio metoda de transmitere pe Internet, sau de stocare, nu este sigura 100%. De aceea, desi ne straduim sa utilizam toate mijloacele pentru a va proteja informatiile personale, nu putem garanta siguranta absoluta a acestora.

Daca avesti intrebari legate de Politica de Confidentialitate a www.mutatlatara.ro, va rugam sa ne contactati la contact@mutatlatara.ro.

 

Website-ul www.mutatlatara.ro ( și subdomeniile lui) aparține lui A. C. Hertz, și are ca sediu Sat Tarnița, Nr.131, Com Buceș, Jud. Hunedoara, Cod 337142 România. contact@mutatlatara.ro

Produsele afișate spre vânzare pe https://mutatlatara.ro/magazin/ aparțin SC MUTAT LA ȚARĂ SRL, CUI – 41742643, J20/1534/2019, cu sediul social aflat în Sat Tarnița, Nr.131, Com Buceș, Jud. Hunedoara, Cod 337142 România contact@mutatlatara.ro

Notă. Prin acceptarea acestui acord și rămânerea dvs ca utilizatori pe www.mutatlatara.ro, datele dvs. personale vor fi prelucrate conform prezentei Politici de Prelucrare a Datelor cu Caracter Personal.

Scroll Up